25 maart, Welkom op De Syl!

Wat een feest, wat een gezelligheid en wat een heerlijke pannenkoeken! Thuisbakkers en schoolbakkers bedankt voor het bakken en opa’s, oma’s, pake’s, beppe’s, ooms, tantes, buurmannen en buurvrouwen bedankt voor jullie komst! Het was prachtig om te zien dat de school even het middelpunt was met meer meer dan 70 gasten die een pannenkoek kwamen eten!


4 maart, Opening Keuken

Vrijdagmiddag 1 maart hadden we de opening van de keuken. De wethoudster deed de officiële opening door middel van het doorknippen van de waslijn met keukengerei. Daarna kon iedereen onze prachtige keuken bewonderen. Het bestuur, de wethoudster en de projectleider spraken een woordje en daarna konden we genieten van een drankje en een hapje.


7 december, Sint en zijn Pieten op SWS De Syl

De verjaardag van Sinterklaas is goed gevierd. Sint en zijn Pieten kwamen op de tractor van boer Jensma naar school.  Het paard had namelijk een verstuikte enkel. De kinderen van groep 1/4 kregen allemaal een mooi boek. En er waren prachtige surprises en gedichten voor groep 5/8.


12 oktober, Voorlezen

Vandaag hebben een aantal kinderen van groep 5/6 voorgelezen aan groep 1/2. Hartstikke leuk! Ze deden het heel goed. Volgende week doen we dit nog een keer, dan mogen de andere kinderen voorlezen. Meer afbeeldingen in het fotoalbum!